GDPR – Persondataforordning

Opdateret 15 Januar 2019

Generelt

Anders Dissing fotografi er et nystartet firma der beskæftiger sig med fotografi af en hver slags, men med fokus på produkt og portræt fotografi.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Når du indgår en aftale med Anders Dissing fotografi behandles der en række oplysninger om dig. Anders Dissing fotografi behandler personoplysninger som du selv har givet tilladelse til – dette kan blandt andet være navn, adresse, telefonnumre og e-mail. Der bliver ydermere gemt oplysninger om ordre, køb og kopier af billederne der er blevet taget.

Kontaktoplysninger

Anders Dissing Dæncker
Bjerrevej 91
8700 Horsens
E-mail: anders.dissing@outlook.com
Telefon: +45 50 92 94 81
www.Anders.Dissing.dk

Dataansvarlig

Anders Dissing Dæncker 
Bjerrevej 91 
8700 Horsens 
E-mail: anders.dissing@outlook.com 
Telefon: +45 50 92 94 81

Anders Dissing fotografi er dataansvarlig for de oplysninger, som vi behandler og indsamler om dig. Når du er kunde hos Anders Dissing fotografi og afgiver dine personoplysninger til firmaet, da giver du samtidig samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af os – dette vil også fremgå af den kontrakt du underskriver.

Hvilken data bliver indsamlet?

  • Der bliver indsamlet biometrisk data for kunder.
  • Der bliver indsamlet personoplysninger ved tilbud og køb af ydelser

Hvor længe opbevares dine oplysninger?

Dine persondataoplysninger bliver slettet når de ikke længere tjener et formål og ikke længere end 3 år. Behandlingen af personoplysningerne er udelukkende indsamlet på baggrund af det samtykke der er givet i underskrevet kontrakt ved tilbudsgivning – Du har altid ret til at trække dit samtykke tilbage

Videregivelse af personoplysninger

Anders Dissing fotografi videregiver kun personoplysninger om dig, som led i behandlingen af din ordre – det kunne fx være oplysninger om dit navn, adresse og telefonnummer til videregivelse – fx til PostNord, GLS osv. Hvis der er noget der skal leveres.

Dine rettigheder

Grundet databeskyttelsesloven er der en række rettigheder angående de personoplysninger der behandles om dig. Du har ret til at få indsigt i behandlingen af dine personoplysninger og du har selvfølgelig ret til at få ændret i dine oplysninger såfremt de ikke stemmer overens. Du kan derudover altid få dine persondata slettet.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder der er gældende efter databeskyttelsesloven, skal du blot kontakte dataansvarlige på ovenstående kontaktoplysninger.

Hvor kan jeg klage til?

Såfremt du har nogle spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til mig på ovenstående kontaktoplysninger
Du kan klage til datatilsynet, hvis du mener dine personoplysninger ikke er blevet behandlet korrekt. Kontaktoplysningerne på datatilsynet er som følgende;

Adresse:
Borgergade 28,5,
1300 København
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: +45 33 19 32 00
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Luk menu